Представяне на програмата SilverSnowBall за инвестиране в сребро

Как да получите чисто сребро на цена, по-ниска от пазарната? Съвсем легално и законно.

С помощта на SilverSnowBall (SSB) е възможно да постигнете по-ниска цена на закупуване на сребърни инвестионни монети (така наречените bullion coins) на цена, по-ниска от пазарната – както тази, която на която се продават отделните монети, така и дори да получавате монети на по-ниска цена отколкото е цената на световната борса за ценни метали.

Механизмът е много елементарен. Цената на участие в програмата е приблизителната цена на две унции сребро плюс 6 долара за транспорт, срещу което получавате като пощенска пратка сребърна инвестиционна монета Американски орел (bullion silver coin American Eagle) с тегло от 1 унция и чистота на среброто 99,93%.

Компанията SilverSnowBall ви дава бонус от половин монета – за всяка монета, която закупи човек, на когото вие сте казали и той се е присъединил към тази програма за инвестиране в сребърни монети.

Ако искате да научите повече информация, можете да отидете на сайта на компанията SilverSnowBall и да попълните своето име и имейл в съответните полета –

email: електронна поща
First name: лично име
Last name: фамилно име
Phone: телефон

След като натиснете бутона „I want SILVER and GOLD TOO!!!“ (в превод: „И аз искам сребро и злато!“), ще можете да видите информация на английски за програмата на фирмата.

Също така и аз ще бъда известен, че сте поискали информация. И ако сте попълнили правилен адрес на електронна поща, ще мога да се свържа с Вас и да Ви обясня всичко на български език (оставянето на телефон не е задължително, въпреки че би било удобно, ако желаете да се свържа с Вас по телефона в бъдеще.)

Защо програмата SilverSnowBall може да представлява интерес за Вас? В момента същите сребърни монети могат да се купят в България на цена между 75 и 80 лв за 1 брой. За участие в програмата цената в момента е около 96 лв с включени пощенски разходи за доставка. Голямото предимство е, че можете, срещу ежемесечно участие с 1 монета за 96 лв, да си осигурите неограничено количество бонуси от хора, които са се запознали чрез Вас с тази инвестиционна програма. Тоест, ако 2 души купуват по 1 монета на месец, компанията SilverSnowBall ще ви изпраща всеки месец по 2 бонуса от половин монета, тоест 1 монета бонус. Така за 96 лв получавате 2 монети.  (48 лв за 1 монета.) Ако пък сте казали на повече хора и те са се включили в програмата, или тези хора закупуват повече монети, съответно вашите бонуси растат. Да, и последното нещо е, че получавате бонусите, без да плащате за пощенски разходи за тях.

Ето как изглежда самата монета (диаметър 40,60 мм (4,06 см), дебелина 2,96 мм – ако натиснете върху изображението, ще отидете на сайта за попълване и искане на допълнителна информация):

Американски сребърен орел - инвестиционна монета

Ако желаете да получите допълнителна информация, препоръчвам Ви да попълните вашето име и имейл, за да мога да се свържа с Вас на български език.

Програмата е само на едно ниво – т.е. получавате бонуси заради хората, които са дошли в нея заради Вас. И условията са пределно ясни – получавате по половин монета на всяка монета, която е закупил човек, който се е включил в програмата заради Вас. По този начин връзката е директна между Вас и хората на които Вие сте казали. А дори можете да бъдете човек на себе си. Как става това, ще разберете от мен след катопопълните Вашето име и имейл (и телефон, ако желаете) на страницата на програмата или се свържете с мен през формата за контакти от този сайт.

Казват, че цената на среброто ще се покачва. Твърде вероятно е това да стане. Наистина е твърде вероятно.  Дори да не сте убедени в тази прогноза (прогноза въз основа на историческото развитие на цената на среброто можете да видите в статията „Защо купувам сребро на 30 долара), Вие ще закупувате винаги на изгодна цена. На по-изгодна още от първия човек, който е закупил монета благодарение на информация от Вас.

По-долу можете да видите размерите и характеристиките на монетата: 1 унция – 31.1 грама сребро с чистота проба 999 (за сведение – среброто в златарските магазини е проба 925, т.е. съдържа 92,5% сребро. Тази монета, както виждате, съдържа повече от 99,9% сребро (точното количество е 99,93%).

Американски сребърен орел - инвестиционна монета с описание на размер и сребърно съдържание

Кое е най-важното? Да имате доверие на хората, с които контактувате. Ако от прочетеното дотук съм спечелил Вашето доверие, свържете се с мен – чрез страницата на програмата или през формата за контакти от този сайт. Ще имате възможност да получите допълнителна информация за програмата, както и да зададете въпроси, които тя е предизвикала у Вас.

Желая Ви успех във всичко!