Вместо начало… подкрепа за www.ExtremeCentrePoint.com

Мислех да пиша въвеждащ постинг като първи постинг в този сайт.

Но Бог реши да е друго.

Днес направиха DoS (Denial of service, (атака, която цели атакуваният сайт да не може да изпълнява своето предназначение)) атака на http://www.ExtremeCentrePoint.com. Ето и коментарът на собственика в резервния вариант на блога:

Aтака срещу www.extremecentrepoint.com

Очевидно последните две статии силно са ядосали някого. :-)

Българският мутро-милиционерски бизнес иска да бутне валутния борд. Пречат му Дянков, Костов и Димитров

Руското “православие” – попове с картечници и чебурашки в храмовете

Но не е само това. Статиите в блога предизвикват невероятна омраза сред определени хора. Нищо. Ще продължаваме все така.

Временно http://www.extremecentrepoint.com/ е на „ремонт“. Ще ви държим в течение.

Спокойно мога да кажа, че това е уникален сайт. Ще пропусна уникалната идея идеите да се представят в обществена дискусия по такъв начин. Това, което го прави наистина ценен за мен е, че собственикът позволява всякакви идеи, стига да са аргументирани, да бъдат изложени в коментарите на статиите. Макар да пиша отдавна в този блог, това, което успях да разбера за собственика, е че подкрепя християнските идеи и западната цивилизация и има мъжеството да пуска политически некоректни теми. Това ми стига (макар понякога наистина ми се иска да седна на една маса с него.) За съжаление не се познавам лично с него.

Явно последните две статии (Руското “православие”: попове с картечници и чебурашки в храмовете и Българският мутро-милиционерски бизнес иска да бутне валутния борд. Пречат му Дянков, Костов и Димитров) не са харесали на някого, който е в състояние да уреди кибер атака срещу ECP. Обикновено това са слаби хора, които не могат да защитят теза в спор и действат силово.

На такива хора не мога да пожелая да са живи и здрави.

Това, което мога да направя, за да изразя моралната си подкрепа за ExtremeCentrePoint, е да пусна моя сайт, макар и незавършен. Е, пускам го!